Leiderschap bij verandering!
Laura & Josefien

ONLINE PROGRAMMA’S

Onze droom is dat er op iedere school en iedere klas in Nederland een cultuur is van veiligheid en vertrouwen. Deze online programma’s kan jij volgen op het moment dat het jou uitkomt.

ONLINE PROGRAMMA'S

Op reis met de I-map


Wat als de gecoachte zijn eigen talenten en unieke karakter op een speelse manier kan ontdekken?  

Dit spel helpt coaches, mentoren, leidinggevenden en recruiters om op een speelse en unieke wijze tot de kern te komen bij de gecoachte/gesprekspartner.

De I-map is een coachspel gebaseerd op verschillende theorieën uit de positieve psychologie en ontwikkeld door Struijk&Kemper.

Dit spel helpt de coachee om zijn zelfkennis te vergroten en zich bewust te worden van de wijze waarop hij zichzelf uitdrukt.

Lees meer

Houd het teampotentieel vast na covid-19


*NIEUW* Online training Hoe houd je het teampotentieel vast na de crisistijd?” Veel teampotentieel is goed zichtbaar geworden tijdens de coronacrisis.

Een onvolwassen taakteam transformeert in zeer korte tijd ineens naar een volwassen taakteam. Dit komt o.a. doordat het urgentiebesef zo hoog is dat de weerstand tot een minimum wordt beperkt. De kunst is om dit potentieel als schoolleider vast te kunnen houden na de crisistijd. 3 video’s + werkboek voor slechts €47,- 

Lees meer

 

Snel weer regie in de klas (SWR)


Stel je voor dat er een veilig en pedagogisch werkbaar klimaat is waarin ieder kind geaccepteerd wordt zoals hij of zij is. 

SWR is gericht op cultuurverandering in bovenbouw klassen PO, omdat wij vinden dat ieder kind (en leerkracht) het recht heeft om met plezier naar school te gaan! Tijdens dit onlineprogramma krijgt de leerkracht praktische handvatten om de sfeer in de groep te verbeteren, als er gepest wordt of weinig onderling respect is.

Lees meer

Struijk-kemper-contact-maatwerk-training-onderwijs -school

Alles is mogelijk

..Oke, bijna alles dan!

Inspiratiebureau Struijk&Kemper ontwikkelt ook workshops op maat,
voor jouw team en organisatie.

Op basis van wat de concrete uitdagingen of actuele thema’s zijn.
Meer weten over de mogelijkheden?  Neem contact met ons op.

Bellen mag natuurlijk ook: 06 31 94 97 02